Lenzen proberen

Is contactlenzen dragen iets voor mij? – Eerste keer lenzen? We leren je met goed advies en veel geduld de lenzen inzetten, uithalen en onderhouden.

Bij het lenzendragen is een regelmatige controle en opvolging dé sleutel tot succes. Aan de hand van dit stappenplan, laten wij jou kennis maken met de wereld van contactlenzen.

Stap 1. Oogmeting en controle

Om een goed zicht te garanderen met de contactlenzen, is een juiste sterkteberekening essentieel. Daarnaast is de gezondheid van het oog een belangrijke factor in de keuze van het type lens (daglens, 2 wekelijkse lens, maandlens,…)

Afspraak maken

Stap 2. Gratis proeflenzen en de juiste techniek

Om na te gaan of lenzen dragen iets voor jou is, bestellen wij gratis proeflenzen. Wij leren je met goed advies en veel geduld de lenzen inzetten, uithalen en onderhouden.

Stap 3. Controle

Bij het lenzendragen is een regelmatige controle en opvolging dé sleutel tot succes. Na 2 weken vindt de eerste controle plaats van het zicht, comfort, onderhoud,… van de lenzen.

Stap 4. Een goed oog op contactlenzen

Na de gratis proefperiode blijkt dat contactlenzen dragen iets voor u is! Wij starten graag samen met u een contactlenzenplan op.

Stap 5. Ook online

Bestel bij ons jouw contactlenzen online, zonder in te boeten aan goede controle en evaluatie, de gezondheid van jouw ogen blijven het allerbelangrijkste.

Bekijk onze lensproducten