Monturen

Bij Optiek Withofs vind je een keur van exclusieve monturen uit tal van topmerken, die wij niet alleen beoordelen op hun functionaliteit en draagcomfort, maar ook en vooral op het gezichtsbepalende en modebewuste beeld. U vindt bij ons dan ook altijd een model dat past bij uw uiterlijk, persoonlijkheid en stijl, bij bepaalde outfits of voor speciale gelegenheden. Wij helpen u graag om uw wensen te vertalen naar de beste keuze.

Zonnebrillen

De belangrijkste functie van een zonnebril is een doeltreffende bescherming tegen de zon, onder allerlei omstandigheden, zoals tijdens het autorijden, fietsen of zeilen, heerlijk genietend op een terrasje, op het strand of op wintersport. Maar minstens zo belangrijk is de zonnebril als modeaccessoire en daarom treft u in onze collectie een range van stijlvolle zonnebrillen, van trendy, elegante, sportieve, tot tijdloze exemplaren aan. Een zonnebril op sterkte behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Loop gerust eens vrijblijvend binnen en laat u verrassen.

Wielersportbril

Tijdens uw intensieve wielersportprestatie moet ook uw sportbril presteren. Hij moet uw ogen beschermen zonder het zicht te belemmeren, moet perfect ventileren, zodat hij niet beslaat en moet u comfort bieden. Ook op sterkte is een dergelijke sportbril mogelijk, zelfs met een aanzienlijke kromming in het glas zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan het draagcomfort. Bij het bepalen van uw keuze begeleiden wij u met alle plezier.

Multifocale glazen

Om op verschillende afstanden goed te zien zonder voortdurend van bril te moeten wisselen is geen luxe, zeker niet als dat voor bepaalde werkzaamheden thuis, bij het winkelen, bij de computer, in het verkeer of in uw beroep nodig is. Een multifocale bril biedt dan zonder meer uitkomst, maar om de juiste keuze te bepalen uit verschillende toepasbare technieken, soort, kwaliteit, gewicht, lichtdoorlatendheid en dikte van materiaal vereist specialistische deskundigheid. Deze specialisatie is ons eigen, waarbij we kunnen bogen op jarenlange ervaring. Vertrouw ons uw wensen toe en laat ons zorgen voor een “duidelijk beeld“ onder alle omstandigheden.